Over ons

Van harte welkom op de website van A&A Sport.
A&A Sport is een bedrijf gespecialiseerd in sportartikelen. Tot onze klantenkring behoren sinds 2012 de individuele sporter, verenigingen, scholen, bedrijven, voetbal- en keeperscholen, gemeentes/overheid, scheidsrechters en trainer/coaches. 

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment van sportartikelen, sportballen, trainingsmaterialen, keeperskleding, sportkleding en teamkleding, veldmaterialen, sporttassen, sportverzorging, sportprijzen en meer. A&A Sport levert elk gevraagd artikel, naar uw wensen en ideeën, met de beste service, kwaliteit en prijs.

A&A Sport heeft een zo breed mogelijk assortiment van sportartikelen, sportkleding en teamkleding. Volleybal, voetbal, basketbal, running, korfbal, handbal, iedereen en elke tak van sport kan bij A&A Sport terecht. Niet alleen sporters zijn onze doelgroep, ook bedrijven, verenigingen en scholen kunnen bij A&A Sport terecht voor sportartikelen, sportkleding en teamkleding. Voor sportdagen, evenementen, promotionele doeleinden of voor bedrijfskleding. A&A Sport levert de juiste, betaalbare kleding die past bij de identiteit van het bedrijf of de uitstraling van de school.
Daarnaast komen wij graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken en in kaart te brengen voor uw vereniging, bedrijf, organisatie of school. Voor grotere aantallen op clubniveau, evenementen of voor teams ontvangt u altijd een scherpe offerte. Wij leveren onder andere volgende merken aan Joma, Jako, Erima, Hummel Puma, Stanno, Reece en daarnaast vele andere sportartikelen van Nike Adidas en vele andere merken.

Voor verenigingen hebben wij een shop in shop mogelijkheid. Binnen deze shop kunnen leden van een vereniging alle producten van hun eigen vereniging zoals tenues, trainingspakken, trainingskleding en sporttassen aanschaffen. Deze clublijn is in overleg altijd op voorraad en het levert u als sportclub ook nog eens financieel voordeel op. Ook kunnen clubleden kiezen voor een individuele bedrukking van de clubkleding.
A&A Sport denkt met de klant mee. Wij houden van persoonlijke benadering. Direct contact is voor ons het sleutelwoord voor de levering van sportartikelen, sportkleding, teamkleding, bedrijfskleding en bedrukkingen. Bovendien hebben wij het totaalpakket in huis. De inkoop van de kleding, het drukwerk, de kwaliteitscontrole en de levering zijn inbegrepen als u zaken doet met A&A Sport.